Pirmosios varžybos rekonstruotame Joniškio stadione

  • Paskelbė : Matas Slančiauskas
  • Paskelbta: 2023-09-26
  • Kategorija: Sportas

Praėjusį ketvirtadienį Joniškyje vyko jaunučių ir vaikų lengvosios atletikos varžybų „Aukštaitijos taurė 2024“ pirmasis etapas kur dalyvavo ir Mato Slančiausko progimnazijos lengvaatlečiai.
Išbandę savo jėgas jaunieji sportininkai pasiekė aukštus rezultatus, už kuriuos buvo apdovanoti atminimo medaliais ir diplomais. 
 Mergaičių grupėje Emilija Uždavinytė užėmė 2-ąją vietą net dvejose rungtyse: 200 metrų bėgime ir šuolyje į aukštį. Puikiai pasirodė ir Evelina Gruzdytė, kuri šuolio į aukštį rungtyje užėmė 3-iąją vietą. Rutulio stūmimo rungtyje (2 kg) slančiauskietėms pavyko laimėti visas prizines vietas. Aringa Tamašauskaitė laimėjo 3-iąją vietą, Gabija Kapustinaitė – 2-ąją vietą. Sofija Mitrulevičiūtė tapo pirmosios vietos laimėtoja ne tik šioje, bet ir šuolio į tolį rungtyje bei pasiekė geriausią asmeninį rezultatą. 500 metrų bėgime Morta Vaišvilaitė užėmė 5 vietą.
Jaunutėms šios varžybos taip pat buvo sėkmingos. 200 metrų bėgime Kamilė Traškauskaitė – užėmė 3 vietą, šuolyje į tolį Tėja Zablockytė užėmė 6vietą, 600m bėgime Dovilė Bluzmaitė 4 vietą ir Jana Kots šuolyje į aukštį 4 vietą.
Berniukų grupėje Simonui Baniui pavyko laimėti prizinę vietą tiek šuolio į tolį (2-oji vieta), tiek šuolio į aukštį (1-oji vieta) rungtyje. Šokęs į aukštį Matas Milašauskas pelnė 2-ąją vietą, o 200 m bėgime užėmė 3-iąją. 60m bėgime į finalą pateko ir užėmė 4 vietą Titas Benis. Nojus Jurevičius į aukštį užėmė 4 vietą. 500 metrų distancijos bėgime sėkmė nusišypsojo Aldui Liaudanskui (2-oji) ir Titui Jankauskui (3-ioji vieta).
Jaunučių grupėje geriausiai sekėsi rutulio stūmimo (4 kg) rungtyje. Meldas Jasaitis laimėjo 1-ąją vietą, Deilanas Juškevičius pelnė 2-ąją, o Kevinas Šešplaukis – 3-iąją vietą. Šuolyje į aukštį 1-osios vietos laimėtojas tapo Donatas Ambrasas, o 2-ąją vietą iškovojo Tajus Puidokas. Šuolyje į tolį 4 vietą užėmė Airidas Gulbinas.  
Sveikiname sportininkus ir jų trenerius Virginiją Butautienę, Petrą Veikalą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas