1-4 klasių šventė Mano sėkmė - mūsų sėkmė

Norime padėkoti kiekvienam pradinių klasių mokiniui už jų mokymąsi, asmeninę pažangą ir ryžtą.

Šiandienos šventėje taip pat norėjome pripažinti kai kuriuos ypatingus talentus. Diplomus už I-III vietas savivaldybėje ir mokykloje užėmusius tarptautiniame matematikos konkurse "Kengūra" įteikėme mūsų nepamirštamiems laimėtojams. Jūsų pasiekimai matematikoje yra įspūdingi, ir mes džiaugiamės jūsų talentu bei darbštumu.

Dėkojome visiems mūsų mokiniams, kurie dalyvavo respublikinėje konferencijoje "Aplinka ir žmogus". Jūsų tyrinėjimai, pristatymai ir idėjos įspūdingi! Mes didžiuojamės jūsų domėjimusi mus supančiu pasauliu.

Nepamirštos ir mūsų nuostabiosios 1-4 klasių mokytojos, kurios yra tikros žinių dovanojimo meistrės! Jūsų atsidavimas, kantrybė ir įkvėpimas yra tiesiog nepakartojami. Jūs padedate mūsų mokiniams augti, atrasti pasaulį ir patirti pažinimo džiaugsmą.

Todėl šiandien mes džiaugiamės ir švenčiame kiekvieną mūsų mokinį ir mokytoją. Jūs esate tikri šviesos žiburiai, kurie mums visiems kuria ateitį.

Šventinę nuotaiką kūrė 4b klasės mokinės Širlė ir Gabrielė, pakvietusios į vasarą keliauti traukiniu. Nuotaikingus pasirodymus dovanojo šokių studijos „Kibirkštėlė“ ir lavinamosios gimnastikos šokėjos, muzikos garsais žavėjo 3a klasės mokinių ansamblis ir A. Raudonikio meno mokyklos atlikėjos. Meno mokyklos mokytojos Zitos Gaškauskaitės smuiko mokinės atliko kūrinį "Linksma kelionė", Aušros Tiškevičienės mokinė Smiltė Šlekonytė pianinu pagrojo kūrinį "Sėlinanti katytė".

Sveikiname dar kartą! Mes jumis didžiuojamės!

Nuotraukos:
J. Šiurnienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas